Ihastuin niin kovasti uuteen Magnolia leimesimeeni, että siitä piti heti päästä tekemään kortteja. Nämä sopivat kivasti Ystänpäivänä annettaviksi, tai muuten vain piristykseksi ystäville.

Nämä olivat ensimmäisiä uusilla chalkseillani värittelemiäni leimakuvia. Värittäminen oli helppoa, mutta ei ainakaan näin alkuun kovin nopeata ja pyyhekumia joutui käyttämään jonkin verran. Mutta innostus syttyi, loistava tuote!

 

Taitopuoti Paperinauhasta magnolia leimasin, korttipohja, osa kukista, pilkullinen nauha, helmitarrat, haleja leimasin ja turkoosi muste. Kohokuvioitu paperi, josta sisus raaputettu esiin Sly7:lta ja loput paperikukat Glitter Potista. Leimakuva väritetty chalkseilla ja pro markereilla.

 

Taitopuoti Paperinauhasta magnolia leimasin, korttipohja, paperikukat, haaraniitti, kiemuraleimasimet, ruskea muste ja helmitarrat. Sly7:lta tastapaperi ja kohokuvioitu ovaali. Leimakuva väritetty chalkseilla ja pro markereilla.

 

Taitopuoti Paperinauhasta magnolia leimasin, korttipohja, cirle it -leimasin, kiemuraleimasin, ruskea muste, helmitarra ja paperikukka. Taustapaperi ja paperikukka Gliiter Potista. Boordinauha Askartelu Sinisiivestä ja kimalleliima Heinikasta. Leimakuva väritetty chalkseilla ja pro markereilla.