Tein aikaisemmin jo ensimmäisen erän kortteja työkavereille Ystävänpäivää silmällä pitäen. Muutama piti tehdä vielä lisää ja vaikka Ystävänpäivä on mennyt jo menojaan, tulee korttipostaus vasta nyt...

 

Taustapaperi ja sydäntarra Say7:lta, korttipohja, leimakuva ja kukan helmi Taitopuoti Paperinauhasta, vaaleanpunainen kakkupaperi vaihdosta, Nauha Glitter Potista, paperikukat omista varastoista. Kuva väritetty chalkseilla ja pro markereilla.

 

Taustapaperi ja ruskea paperikukka Glitter Potista, korttipohja, magnolia leimasin, valkoinen paperikukka, helmitarra ja haleja -leimasin Taitopuoti Paperinauhasta, piparkakkureunainen ovaali Say7:lta. Leimakuva väritetty chalkseilla ja pro markereilla.

 

Taustapaperi Say7:lta, korttipohja, magnolia leimasin, kiemura -leimasin, turkoosi paperikukka, helmitarra ja cirle it -leimasin Taitopuoti Paprinauhasta, ruskea kukka Glitter Potista. Kiemuroiden päässä kimalleliimaa. Leimakuva väritetty chalkseilla ja pro markereilla.

 

Taustapaperi Heinikasta, korttipohja, magnolia leimasin, cirle it -leimasin ja helmitarra Taitopuoti Paperinauhasta, taustapaperi Heinikasta, Paperikukat Askartelu Sinisiivestä ja Crafticasta. Leimakuva väritetty chalkseilla ja pro markerilla.

Kuten ehkä huomaa, ihastuin tähän leimakuvaan täysin. Toinen ihana oli se tyttö joka piti sydämiä mekonhelmassa. Korteista yritin jokaisesta tehdä saajansa näköisen muuttamalla värimaailmaa ja koristelua.